Den första feng shui
Skolan i Skandinavien
23 år på marknaden

 

 

 

 

Vi utformar gärna
en tavla enligt
dina önskemål
och behöv.
Välkomna att
kontakta oss.
Man använder färger för att öka livskvalitet. Färg är ett flöde av ljus, den påverkar våra sinnen och ökar livskvaliteten. Feng shui använder färg och form för att skapa en balanserad omgivning. Oftast är det ögonen som är mottagare men vi tar också in färg genom huden och genom auran. Med konst kan man balansera, lyfta upp eller tona ner energin.
Feng Shui Art

Feng Shui och konst har vuxit ihop och kallas Feng Shui Art. Den är mycket populärt i Asien och USA. Kombination blev en "asiatiskkonst" baserad på feng shuis symbolik. Vacker men kanske svår att tillämpa i västerländska hem.

LYCKOMAGNET ART
är ett nytt område inom Feng Shui Art
Barbara-Anna har kommit i kontakt med feng shui och började studera konst för många år sedan. Det är hon mycket tacksam för. Detta gav henne möjlighet att göra djupdykningar och få klarsyn inom båda kunskapsområden. Under sista femton år har hon följ upp, utifrån kvantfysik, Attraktionslag och dess inflytande.
ALLT ÅR ETT!!!
Barbara-Anna introducerar en ny gren av Feng Shui Art med namn: LYCKOMAGNET ART
Hur fungerar Lyckomagnet Art?

Målet med denna konstform är att skapa Vortex på ett personligt sätt. Denna konstform är skapat på cellnivå utifrån fullkomligt medvetande och med feng shuis grunder. Tavlorna placeras så att deras energier påverkar personens energifält och aktiverar önskade livets aspekter. Dem fungerar liksom magneter vilka drar lyckan & framgång.

T.ex. En person har svårt att slappna av och uppnå sinnesro. En Lyckomagnet Art tavlan som stödjer personens önskemål placeras hemma eller på kontoret. Placering av tavlan är valfri. Den kommer att fungera oavsett vad man placerar den. Men man kan gå vidare och koppla ihop tavlans effekt med personens energifält. Den information får man när man köper LA-tavlan.

Du kommer att älska LA-tavlor när du upplever förändringen!
Vill du lära dig att skapa Lyckomagnets Art eller beställa en tavla?
Kontakta gärna Barbara-Anna
info@fengshui868.com
Barbara-Annas konst till salu

Välkomna att besöka på Facebook
 
BA Scandinavian School of Feng Shui; epost: info@fengshui868.com
All text och alla bilder © 1998-2016 BA Scandinavian School of Feng Shui....
All of Life Comes to All with Ease and Joy and Glory ...
Hemsida med feng shui