Den första feng shui
Skolan i Skandinavien
23 år på marknaden

 

 

Foto Barbara Anna

"Drakar lekande
med pärlan"

Mycket stark
skyddssymbol

 

Foto Barbara Anna
"Sköldspaddsfamilj"

Symbol som
skyddar familj.
Detta bevisar
sovande runt om skulpturen aligatorsfamilj (levande).

 


Inom feng shui används en färgstark symbolik, en värld med drakar och sköldpaddor, som vid den första kontakten kan verka svårbegriplig. Det är ibland mycket svårt att känna till den rätta tolkningen av en symbol. Men det är oerhört viktigt att man tolkar symboler enligt deras regler, att man förstår vad en symbol egentligen säger oss? Vi måste vara medvetna om symbolens betydelse och kraft.
Ordet symbol "sýmbolon"
kommer från grekiskan och betyder ett litet föremål som är delat i minst i två delar. Exempelvis ett mynt, ett ben, en metallbit eller en ring. Två personer har var sin halva som tecken, symbol, för en överenskommelse, ett avtal, ett löfte om vänskap osv... I Kina och Mellanöstern blev det mycket populärt att man delade ett mynt som symbol för en överenskommelse (pakt).
FENG SHUI österländsk symbolik
av Barbara Anna
Bandtyp: Häftad
Förlag: AnBas Förlag (2002)
Artikelid: 9789163099922
Sidor: 38
Pris:120:- plus 58:-porto
För att beställa boken kontakta oss:
info@fengshui868.com
Författare, Barbara Anna, har mångårig erfarenhet av feng shui. Hon är utbildat i klassisk feng shui i Mongoliet, Kina och Tibet. Barbara Anna är grundare av BA Scandinavian School of Feng Shui,1998.
Den värld vi lever i består av symboler som lever i oss och tack för oss. Alla, oavsett om vi är medvetna om det eller ej, använder symboler på olika sätt.Feng Shui visar oss möjligheter att använda symboliken, att medvetet använda symbolernas kraft för att skapa en harmonisk värld som ska vara som en enhet, samtidigt som det ska finnas plats för olika individer och situationer.
Låter det intressant? Vill du beställa boken? kontakta oss
info@fengshui868.com

 
 
BA Scandinavian School of Feng Shui; epost: info@fengshui868.com
All text och alla bilder © 1998-2013 BA Scandinavian School of Feng Shui....
All of Life Comes to All with Ease and Joy and Glory ...
Hemsida med feng shui